Skip to content

Teelt Specialist

Jij bent helemaal thuis in Westland en voelt je al snel als een ‘plant in de kas’ bij Kwekerij Jan van der Knaap. Met jouw enthousiasme en liefde voor plantenteelt kweek je de mooiste Dianthus in het voorjaar, Poinsettia in het najaar en andere seizoensproducten de rest van het jaar. Je bent communicatief vaardig, flexibel en van alle markten thuis. Van klimaatcontrole, gewasbescherming, uitvoeren van onderhoud tot aan het verhelpen van storingen, klaarmaken van bestellingen, producten uitzetten op de heftruck of een ritje met de vracht auto. Is jouw passie voor klimaat groter dan die voor onderhoud aan machines? Dan passen we jouw functie in overleg gewoon aan!

Je bent nauwkeurig, hebt planningsvermogen en bent in het bezit van een spuitlicentie. Naast een afwisselende baan tussen de mooiste potplanten, kun je rekenen op:
– hecht team van 10-15 collega’s;
– veel ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden;
– meedenken in bedrijfsvoering;
– de mogelijkheid tot het behalen van een rijbewijs C.

Ervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen, de juiste instelling, motivatie en vaardigheden veel belangrijker!

Werk jij mee aan topkwaliteit planten? Solliciteer nu! Stuur je CV en motivatie dan naar jan@janvanderknaap.nl. Voor vragen bel je ons op 0174-642959, vraag naar Jan van der Knaap.

Tot snel!

Foto uitwerking (1) (1)